Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Love is in the air: is dit de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?

Love is in the air: is dit de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?

Love is in the air: is dit de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?

Iedereen in showbizzland praat erover: heeft Yolanthe Cabau een nieuwe liefde? Afgelopen jaar werd er veel gespeculeerd, maar het lijkt er nu echt op dat er een nieuwe man in het leven van de presentatrice is. En het is geen onbekende. 

Shownieuws heeft een aantal foto’s binnengekregen waarop Yolanthe niet alleen te zien is samen met haar zoontje Xess-Xava, maar ook nog met een andere geheimzinnige man. Op de foto’s zou zelfs te zien zijn hoe de man haar op een romantische manier eten aan het voeren is op het strand van Mexico. Oe la la!

Lees ook
Huh: Douwe Bob blijkt al een tweede kind te hebben

Model

De man om wie het gaat is Lentini Eersteling, een 26-jarig model, die in november ook al een paar keer genoemd werd als de potentiële nieuwe liefde van Yolanthe. De liefde zou na een verjaardagsfeestje zijn opgebloeid tussen de twee. Naast model was Lentini tot zijn zestiende ook voetballer bij Sparta.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door – (@lentini_eersteling)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door – (@lentini_eersteling)

Nieuwe liefde

Yolanthe liet in december weten dat ze zeker niet eenzaam is en dat ze eigenlijk niet op zoek is naar een relatie. “Ik ben blij om nu een tijdje op mezelf te zijn en leuke dingen te doen met m’n zoontje Xess. Ik ben niet op zoek naar een relatie”, aldus Yolanthe. Volgens Shownieuws lijkt daar toch verandering in gekomen te zijn en is Yolanthe heel gelukkig samen met Lentini.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress