Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het regent complimenten voor samen sportende Yolanthe en Monique: ‘Twee sterke vrouwen bij elkaar’

Het regent complimenten voor samen sportende Yolanthe en Monique: ‘Twee sterke vrouwen bij elkaar’

Het regent complimenten voor samen sportende Yolanthe en Monique: ‘Twee sterke vrouwen bij elkaar’

Op liefdesgebied hebben Yolanthe Cabau (36) en Monique Westenberg (43) het niet altijd even gemakkelijk gehad. Na een huwelijk van bijna tien jaar werd in 2019 bekend dat Yo en Wesley Sneijder (37) uit elkaar gingen; later dat jaar werd Mo verlaten door André Hazes (27), die haar verruilde voor Bridget Maasland (46). Tijdelijk weliswaar, want na een paar maanden keerde de zanger tóch weer terug naar de moeder van zijn kind, al woont hij een jaar later alweer samen met zijn nieuwe ‘soulmate’ Sarah van Soelen (25). Hoe dan ook zijn Yo en Mo er niet bij de pakken neer gaan zitten. Op Instagram stralen de dames sámen op een foto, waar fans alleen maar lovende woorden voor over hebben.

Mo en Yo sporten én stralen samen

Op het Instagramaccount van Monique is te zien hoe de blondine samen met Yolanthe een sportsessie heeft gedaan. “Zo’n leuke en makkelijke work-out gedaan vanmiddag met deze mooie ziel”, schrijft ze ter promotie van de app van Cabau Lifestyle. Niet alleen Mo en Yo blijken het goed met elkaar te kunnen vinden; óók hun zoontjes beleefden veel plezier met elkaar. “Onze boys deden in de tussentijd buiten hun oefeningen”, doelt Monique dan ook op de twee foto’s die volgen.

Respect

Volgers van Monique reageren razend enthousiast op de post en vinden het mooi om de twee samen te zien. “Heerlijk om te zien hoe vrouwen elkaar steunen en zonder de ‘bekende’ man hun zaakjes meer dan op orde krijgen. Respect dames!! Jullie zijn in alle aspecten mooi en sterk”, reageert een fan. “Super jullie zo samen met de boys. Twee sterke vrouwen, goed voorbeeld”, vult een ander aan. Yolanthe laat ook mooie woorden achter onder de post van Monique. “Loved it!! Zo gezellig gehad vandaag! Alleen maar liefde.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Verzoening tussen Yo en Wes?

Hoewel het alweer ruim twee jaar geleden is dat Wesley en Yolanthe hun scheiding aankondigden, wil de voetballer zijn ex nog steeds het liefst terug. Eerder deze maand zei hij nog enorm te hopen op een verzoening met de presentatrice en actrice. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, aldus Sneijder in Villa Oranje. Yolanthe reageerde even later op zijn uitspraken. Het stel heeft samen een zoon, Xess Xava (5).

Lees ook
André uit de picture, maar Roxeanne allesbehalve: band tussen Monique en ‘zus’ sterker dan ooit

Van Mo naar Bridget naar Mo naar Sarah

Het liefdesleven van Monique is misschien nog wel een tikkeltje turbulenter te noemen. Nadat André haar eind 2019 verliet voor niemand minder dan Bridget Maasland, keerde de zanger na een relatie van drie maanden tóch weer terug naar de moeder van zijn zoon Dré (4). Een liefdevolle periode volgde en de Hazes-telg ging in december zelfs op zijn knieën voor Monique. De twee leken gelukkiger dan ooit, maar helaas mocht het toch niet baten. In maart van dit jaar gingen de twee plots uit elkaar en bleek André al gauw een nieuwe ‘soulmate’ gevonden te hebben. Met Sarah, een 25-jarige influencer, laat hij er geen gras over groeien: de twee nemen samen hun intrek in een luxe appartement in Rotterdam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram