Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau doet een boekje open over haar liefdesleven: ‘Ik geef mijn hart zonder grenzen’

Yolanthe Cabau doet een boekje open over haar liefdesleven: ‘Ik geef mijn hart zonder grenzen’

Yolanthe Cabau doet een boekje open over haar liefdesleven: ‘Ik geef mijn hart zonder grenzen’

Yolanthe Cabau is momenteel op het witte doek te zien in de film Liefde zonder Grenzen. Maar hoe staat het nu eigenlijk met het liefdesleven van Yolanthe zelf? In een exclusief interview met Grazia vertelt Yolanthe alles over liefdes, relaties en roddels. 

Liefde zonder Grenzen

De nieuwe bioscoopfilm Liefde zonder Grenzen waar Yolanthe Cabau de hoofdrol in speelt, gaat over Eva die kanker heeft en een bucketlist wil afstrepen. De film gaat over grenzeloze liefdes, daar weet Yolanthe alles van. “Ik geef mijn hart zonder grenzen, dat heb ik van mijn moeder”, vertelt Yolanthe openhartig aan Grazia. Ze geeft aan dat ze in haar vorige relatie, met Wesley Sneijder, dan ook te vaak dingen heeft geaccepteerd. “Nu weet ik hoe belangrijk het is om je grenzen aan te geven: ‘Dit doet me pijn en ik wil geen pijn hebben.’ En: ‘Ik doe het niet bij jou, dus ik verwacht ook van jou dat je mij met respect behandelt’.” Yolanthe merkte dat de grenzen op een gegeven moment vertroebelden, waardoor de situatie onhoudbaar werd.

“Iedereen die ooit echt verliefd is geweest en echt van iemand heeft gehouden, snapt wat ik bedoel. Je blijft de hand boven het hoofd van de ander houden. Andere mensen kunnen zeggen wat ze willen, het gaat er niet in. Totdat er zo vaak grenzen zijn overschreden dat je de situatie niet meer aankunt,” aldus Yolanthe. Ze besloot uiteindelijk dat het zo niet verder kon en de relatie met Wesley hield geen stand. Wel heeft ze veel van de relatie geleerd. “Op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat je je begint af te vragen waarom je pijn hebt en waarom je over je heen laat lopen…en besluit dat het anders moet. Dus je kan het patroon wel doorbreken.” Haar tip is dan ook om je bewust te worden van grenzen die worden overschreden en “door meer van jezelf te houden dan van wie ook”. Self-love is dus erg belangrijk volgens de actrice.

Lees ook
Jochem Myjer reageert fel op Yolanthe Cabau over bucketlist bij Op1: ‘Het triggert mij gewoon’

Liefdesleven

De actrice vindt het bijzonder dat er zoveel gossip over haar wordt verspreid. Al jaren reageert Yolanthe niet meer op de geruchten en verhalen over haar liefdesleven, waardoor roddels een eigen leven gaan leiden. Zeker toen ze brak met Wesley, werd Yolanthe Cabau een doelwit voor de roddelpers. De media deden haar veel verdriet, maar ze besloot nergens op te reageren om zichzelf te beschermen. Mensen denken dat ze gevoelloos is, maar niets is minder waar. “Ik heb wel een muurtje om me heen gebouwd. Dat kan overkomen als hard, maar ik ben veel gevoeliger dan mensen denken”, vertelt ze aan Grazia.

De verhalen blijven haar wel verbazen, want veel dingen zijn gewoon verzinsels. Laatst was er dan ook een roddel dat zij en goede vriendin Jasmina een relatie met elkaar hebben. Een ‘broodjeaapverhaal’ volgens Yolanthe. Wel staat ze open voor een nieuwe relatie. “Alle mannen maken kans”, zei Yolanthe eerder in de Ochtendshow.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress