Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes, Waylon is door! Dit zijn de reacties van twitterend Nederland

Yes, Waylon is door! Dit zijn de reacties van twitterend Nederland

Celebs
Yes, Waylon is door! Dit zijn de reacties van twitterend Nederland

Donderdagavond zagen maar liefst 2,6 miljoen kijkers hoe Waylon zich naar de finale van het Eurovisie Songfestival zong. Het was spannend tot het laatste moment, aangezien Nederland pas als allerlaatste te horen kreeg door te zijn naar de laatste ronde die aanstaande zaterdag plaatsvindt. Waylon is dan als 23e van de 26 deelnemers aan de beurt om op te treden.

Lees ook: Waylon heeft al een zoon en zó ziet de 15-jarige jongen eruit

Dat Waylon tot het allerlaatste moment in spanning moest afwachten, mocht de pret zéker niet drukken. ‘Het was even spannend, maar we zijn onwijs blij’, aldus de dolblije Waylon op de persconferentie na de bekendmaking van de finalisten. Nederland werd als laatste opgenoemd als act die door is naar de finale. ‘Alweer! Zo ging het in 2014 ook al.’ In dat jaar deed de zanger mee aan het Eurovisie Songfestival met de Common Linnets, maar zijn deelname van nu zou niet vergeleken moeten worden met zijn duet met Ilse DeLange. ‘Je hebt het recht om het in elk geval één keer te proberen op de manier dat jij het wilt’, zei hij daarover. ‘Blijf erachter staan, trek je niets aan van wat anderen vinden.’

Het optreden van Waylon gemist? Hieronder kun je het terugzien:

Twitterend Nederland

Het bleef donderdagavond (en nog steeds) niet stil op Twitter; het sociale medium stroomde vol met tweets over het optreden van Waylon én reacties op het heuglijke feit dat-ie door is naar de finale. Lees mee:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, NU.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee