Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! Rihanna komt met nóg een nieuwe Puma creeper!

Yes! Rihanna komt met nóg een nieuwe Puma creeper!

Yes! Rihanna komt met nóg een nieuwe Puma creeper!

Sneller dan verwacht is het moment alweer aangebroken dat we massaal naar de schoenenwinkels rennen. Want vandaag, ja nú, ligt er alweer een nieuwe variant van de gewilde Rihanna creeper in de winkels! 

Populair schoentje
De popster ontwierp al meerdere collecties voor modemerk Puma, en de lijn met creepers van Rihanna is ontzettend populair. Iedere collectie is binnen no time uitverkocht, waarna er een flinke jacht op Marktplaats en Ebay ontstaat naar hét gewilde paar schoenen. En het lijkt alsof Rihanna onze geboden gehoord heeft, want vandaag ligt er alweer een nieuw paar creepers in de winkels. En de schoen heeft een Hollands tintje!

Oranje boven
Dit keer heeft de ‘Work’ zangeres de creeper in een oranje jasje gestoken, en die kleur gecombineerd met een heel fijn camo printje. Dit keer komt er dus maar één exclusieve creeper uit, die bestaat uit rijk suède leer met gewaxte, luxe veters. De zool heeft de vertrouwde beige kleur die we van de Rihanna x Puma collectie gewend zijn.

Het resultaat is – zoals iedere keer – weer ontzettend cool:

Copyright: Puma

Dit schoentje is vanaf vandaag te koop op puma.nl, in verschillende Puma winkels en in een aantal geselecteerde shops zoals Patta, ETQ, L’Original en Hunting & Collecting. Je moet ervoor wél even in de buidel tasten, want de creeper kost 140 euro. Maar dan heb je wel wat, toch?

Bron: ELLE

Lees ook: