Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! Pip Pellens komt terug in GTST!

Yes! Pip Pellens komt terug in GTST!

Yes! Pip Pellens komt terug in GTST!

Actrice Pip Pellens is terug van weggeweest! De jonge blondine komt namelijk terug in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. En wij hebben nog meer leuk nieuws: Pip is namelijk niet de enige!

GTST App
De 22-jarige Pip speelt Wiet in de serie GTST, en maakt sneller dan je zou verwachten weer haar opwachting in de soap. Samen met Mark van Eeuwen is Pip vanaf vrijdag te zien in korte fragmenten die alleen in de GTST Meerdijk-app te zien zijn.

Terugkeer
Naast Pip en Mark keren er nog meer personages terug naar Meerdijk. Ook Martine Hafkamp, gespeeld door Inge Ipenburg, is mogelijk binnenkort weer te zien in GTST. Dat laat RTL Boulevard weten. Pellens’ personage Wiet gaat samen met haar broer Jack, gespeeld door Van Eeuwen, naar Rusland om het bedrijf Mount Everest High Enterprises te onderzoeken. Daar ontmoeten ze de directrice van het bedrijf, en die rol zou naar verluidt gespeeld worden door Inge Ipenburg.

Avonturen
De avonturen van Wiet en Jack in Rusland zijn nu alleen nog te bekijken via de GTST Meerdijk-app. Of de personages na de zomer ook weer iedere avond op televisie te bewonderen zullen zijn, is nog niet duidelijk.

Bron: Grazia

Lees ook: