Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YES: Nieuwe tv-serie met Julia Roberts op komst!

YES: Nieuwe tv-serie met Julia Roberts op komst!

YES: Nieuwe tv-serie met Julia Roberts op komst!

Nieuws waar we heel erg blij van worden: Julia Roberts heeft een hoofdrol te pakken in een nog te verschijnen televisieserie! Het wordt haar allereerste hoofdrol voor een serie ooit, zo meldt The Hollywood Reporter. Can’t wait!

Klassiekers
De 49-jarige actrice kennen we allemaal als de goedlachse blondine uit klassiekers als My Best Friends Wedding, Nothing Hill, Pretty Woman en Runaway Bride. Maar Julia schitterde ook in de boekverfilming van de bestseller Eat Pray Love. Ze is getrouwd met cameraman Daniel Moder en moeder van drie kinderen, Hazel, Phinneaus en Henry genaamd.

Boekverfilming
De serie waarin Roberts de hoofdrol gaat spelen, is gebaseerd op het boek Today Will Be Different van Maria Semple. Het verhaal gaat over een vrouw die de beste dag van haar leven wil hebben en vastberaden is om dit voor elkaar te krijgen, maar door allerlei ongemakkelijkheden wordt dit besluit telkens gedwarsboomd.

Productie
Julia speelt niet alleen de hoofdrol in de serie, maar is ook verantwoordelijk voor de productie van de gehele serie, samen met schrijfster Maria Semple. “Ik ben verheugd dat het boek tot leven komt en dat ik ga samenwerken met Julia Roberts. Dit wordt leuk!”, aldus Semple.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar deze serie en kunnen nú al niet wachten tot we kunnen beginnen met binge watchen!

#juliaroberts #smile #actress #prettywoman 🌹

A photo posted by Julia Roberts ✅ (@juliafroberts) on

 

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: