Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes: de nieuwe clip van Robbie Williams is er!

Yes: de nieuwe clip van Robbie Williams is er!

Yes: de nieuwe clip van Robbie Williams is er!

We hebben er lang op moeten wachten, maar het moment is dan eindelijk daar. De nieuwe clip van het nieuwste nummer van Robbie Williams, ‘Party Like a Russian’, staat online! Op Facebook deelde de zanger de clip met zijn fans.

Fun lyrics
De single is een voorproefje van zijn album ‘Heaven Entertainment Show’, dat vanaf 4 november in de winkels ligt. De reacties van zijn fans zijn erg positief. ‘I was unsure to begin with, but by the first 10 seconds I LOVED it!!‘, en ‘I love that Rob is always reinventing himself. Party like a Russian has fun lyrics with Robs cheeky smile poking through in the clip. It’s not sensationalist or controversial, it’s just Robbie.’ wordt er onder de video geschreven.

Ruzie
De inmiddels 42-jarige zanger werkte voor dit album samen met Guy Chambers, waarmee gelijk duidelijk is dat die twee weer met elkaar overweg kunnen. In het verleden hadden ze ruzie om een geldkwestie. Robbie en Guy waren samen een ware succesformule, want uit hun samenwerking kwamen de eerste vijf albums van de voormalig Take-That zanger voort.

Beluister en bekijk de nieuwe single van Robbie Williams hieronder. Wat vind jij ervan?

Lees ook:

Bron: RTL, Facebook