Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! Keira Knightly heeft een rol in deze nieuwe Disneyfilm

Yes! Keira Knightly heeft een rol in deze nieuwe Disneyfilm

Yes! Keira Knightly heeft een rol in deze nieuwe Disneyfilm

Sta jij ook te trappelen van ongeduld voor de lancering van de nieuwste Disneyfilms? De nieuwste Belle en het Beest, met Emma Watson in de rol van Belle, zou niet meer lang op zich moeten laten wachten, maar Disney heeft dus nog veel meer in petto.

Er komt namelijk ook een nieuwe variant van De Notenkraker, met echte acteurs. De film is gebaseerd op het sprookje  De Notenkraker en de Muizenkoning van Ernst Hoffmann, dat vervolgens weer als inspiratie diende voor het legendarische ballet van Tsjaikovski.

keiraknightley

copyright: giphy

In deze film zal niemand minder dan Keira Knightley de rol van de Suikerfee op zich nemen, overigens een rol die in het originele verhaal niet voorkomt. Het sprookje vertelt het verhaal van de jonge Clara, gespeeld door Mackenzie Foy (die je misschien nog kent uit Twilight: Breaking Dawn), die verrast wordt door haar plots levende speelgoed.

De film wordt geregisseerd door Lasse Hallstrom, die eerder de regie van onder andere Chocolat en What’s Eating Gilbert Grape deed. Wanneer de film precies uitkomt, is nog niet bekend.

 

Lees ook:

 

 Bron: Grazia UK