Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes: Jamai keert terug naar Idols!

Yes: Jamai keert terug naar Idols!

Yes: Jamai keert terug naar Idols!

Hij was de winnaar van de állereerste editie van Idols, en is sindsdien een gevestigde naam in Nederland geworden: Jamai. En nu keert de 30-jarige zanger en presentator terug naar waar hij begonnen is, maar dan als jurylid van de talentenjacht!

Tweede seizoen
Idols komt terug op televisie met een nieuw seizoen, en net als in maart dit jaar zal Jamai weer als jurylid van de populaire show te zien zijn. Dit maakte Jamai bekend in de ochtendshow van 100% NL. “Er komt een tweede seizoen en ik ben daar wel weer bij ja”, vertelde Jamai op de radio.

Lieke van Lexmond
Idols was acht jaar niet op televisie in Nederland te zien, maar afgelopen maart werd het format opnieuw gelanceerd op RTL5. De talentenjacht werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai. Naast Jamai zaten Martijn Krabbé, Eva Simons en Ronald Molendijk in de jury. Of al deze bekende namen ook dit seizoen terugkeren voor de presentatie van Idols, weet Jamai nog niet. Al zou hij wel graag dezelfde mensen om zich heen hebben komend seizoen. “Wat mij betreft gewoon weer met dezelfde jury. Waarom niet?”, zegt hij dan ook op 100% NL.

Commentaar
Eva Simons liet eerder al weten dat zij twijfelde over haar rol als jurylid in het komende seizoen van Idols. Ze kreeg tijdens de liveshows van afgelopen seizoen veel commentaar over zich heen. Maar als het aan Jamai ligt, blijft ze wel. “Ik zou het heel erg zonde vinden als Eva niet meedoet. Misschien moet ik haar maar eens proberen over te halen!”

View this post on Instagram

Ik ben een fashion boy! ????

A post shared by Jamai (@jamailoman) on

Bron: Telegraaf

Lees ook: