Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! Er lijkt éindelijk weer nieuwe muziek van Beyoncé in aantocht

Yes! Er lijkt éindelijk weer nieuwe muziek van Beyoncé in aantocht

Celebs
Yes! Er lijkt éindelijk weer nieuwe muziek van Beyoncé in aantocht

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat wereldster Beyoncé een album (Lemonade) uitbracht. Na een wat stille periode – waarin Bey zwanger raakte en tweeling Sir en Rumi op de wereld zette – lijkt het er sterk op dat er nieuwe muziek van zangeres in aantocht is.

Lees ook
Modestylist van Beyoncé en Lady GaGa ontwerpt collectie voor IKEA

Zes nieuwe nummers
De geruchtenmolen draait overuren sinds op Twitter verschenen is dat Beyoncé maar liefst zes nieuwe nummers heeft toegevoegd aan ASCAP, de American Society of Composers, Authors and Publishers. Deze non-profitorganisatie richt zich op het beschermen van het auteursrecht op de muzikale werken van haar leden. De liedjes zouden Life, Freak Daddy, Hold My Beer, This Love, My Song en Love Me Not heten en fans zijn meteen dolenthousiast, zo blijkt uit diverse tweets:

Samenwerkingen
Het mag dan wel twee jaar geleden zijn dat Bey een eigen album uitbracht, maar afgelopen najaar zat ze alles behalve stil wat muziek betreft. Zo bracht ze onder meer een nummer uit met Ed Sheeran, een duet van zijn nummer Perfect, en werkte ze samen met rapper Eminem, met wie ze Walk On Water maakte. Ook maakte ze een remix van de megahit Mi Gente van J. Balvin en Willy Williams en is Bey te horen op het nieuwe album van hubby Jay Z.

 

Afgelopen weekend bezocht Beyoncé met dochter Blue Ivy en haar moeder Tina een basketbalwedstrijd in Los Angeles:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte, ANP

Shoppen is altijd een goed idee