Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YES: dit nieuwe personage komt in het 14e seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

YES: dit nieuwe personage komt in het 14e seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

YES: dit nieuwe personage komt in het 14e seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Het doktersteam van Grey Sloan Memorial Hospital zal er in het veertiende (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ volledig anders uitzien. Niet alleen hangen enkele personages hun doktersjas aan de haak, er zullen ook heel wat nieuwe gezichten te zien zijn.

Lees ook: Deze films en series zijn vanaf augustus te zien op Netflix

Bye bye, Eliza & Stephanie

Dokters Eliza Minnick (Marika Dominczyk) en Stephanie Edwards (Jerrika Hinton) zien we in het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ helaas niet meer terug.

In het dertiende seizoen overleeft Stephanie de ziekenhuisbrand veroorzaakt door een ontplofte zuurstoftank, maar beslist haar dokterscarrière op te geven om te gaan reizen. Eliza wordt dan weer ontslagen door Miranda Bailey nadat ze vergat aan de politie te melden dat Stephanie vermist was tijdens de brand.

“You saved my life, #DrWebber.” ❤️❤️❤️ #GreysAnatomy

A post shared by Grey’s Anatomy Official (@greysabc) on

Hello, Megan en Carina

Gelukkig word het team in het veertiende seizoen versterkt met nieuwe dokters. Zoals Carina DeLuca bijvoorbeeld. De Italiaanse actrice Stefania Spampinato zal gestalte geven aan de zus van Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti). Volgens de schrijvers is Carina ‘een controversieel personage’.

‘Dit jaar zal DeLuca’s personage meer worden uitgediept dankzij de komst van zijn zus uit Italië’, wist Gianniotti al te verklappen. ‘We gaan een nieuwe dynamiek in het ziekenhuis zien zodra zijn zus arriveert. En dat is niet bepaald goed nieuws, DeLuca is zelfs erg gefrustreerd door haar komst.’ Spanneeend!

Jeff is way more photogenic than I am. 🐶📸 @susieq #wirefoxterrier

A post shared by stefaniaspampinato (@spampinato.stefania) on

Owens jongere zus Megan Hunt mag dan geen nieuw personage zijn, ze krijgt wel een nieuw gezicht. Bridget Regan, die de rol van Megan in het dertiende seizoen op zich nam, heeft het te druk met andere opnames en geeft haar personage daarom door aan Abigail Spencer, bekend van de serie ‘Rectify’.

Hello again, Paul

Eerder werd al bekendgemaakt dat Paul Stadler, Jo’s gewelddadige ex die voor het eerst zijn opwachting maakte in het dertiende seizoen, ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Paul wordt vertolkt door Matthew Morrison die je ongetwijfeld nog kent al Will Schuester uit ‘Glee‘.

Het veertiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ gaat in de VS van start op 28 september.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron Beeld: Shutterstock, Instagram.