Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! Beyoncé treedt ook op tijdens de VMA’s!

Yes! Beyoncé treedt ook op tijdens de VMA’s!

Yes! Beyoncé treedt ook op tijdens de VMA’s!

In het kader van nieuws waar we van op onze stoel gaan dansen: volgens een betrouwbare bron aan Billboard zou Queen B een verrassingsoptreden komen doen tijdens de MTV Video Music Awards show vanavond. Let us pray!

Geheim
De New York Times schrijft dat de ‘Sorry’-zangeres in het grootste geheim gerepeteerd heeft voor een massive optreden tijdens de awardshow. En dat zou toch wel het beste nieuws van de dag zijn, niet? Beyoncé is zelf genomineerd voor maarliefst 11VMA Awards tijdens, dus de show zal de zangeres sowieso wel stelen. Maar met een groot optreden zou ze de fangirl in ons nog nét wat meer aanwakkeren!

Openingsact
De openingsact wordt dit jaar gedaan door Rihanna. Daarnaast staan grote namen als The Weeknd, Justin Bieber en Nicki Minaj ook op het podium tijdens de awardshow. En ook Britney Spears, Pharrell Williams, Devi Lovato, Macklemore & Ryan Lewis zullen het podium betreden tijdens de populaire show. De artiesten die de meeste nominaties hebben zijn naast Beyoncé Ed Sheeran en Taylor Swift. Spannend!

Bron: RTL Boulevard, ANP, Giphy

Lees ook: