Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yay! Studio 100 past albumcover K3 aan

Yay! Studio 100 past albumcover K3 aan

Yay! Studio 100 past albumcover K3 aan

Twee weken geleden onthulde Studio 100 de releasedatum van het nieuwe K3-album ‘Ushuaia’, namelijk 10 november, en dat bracht een heleboel negatieve commentaren met zich mee. Op de albumcover was Marthe namelijk bijna onherkenbaar geworden.

De fans van K3 waren er niet over te spreken en deelden hun ongenoegen via social media. Er was namelijk veel te veel Photoshop gebruikt op het gezicht van ‘de zwarte van K3’, waardoor de vraag ‘Waar is Marthe?’ het internet overspoelde. Haar trieste blik was weggewerkt, haar neus versmalt en ze had plots vollere lippen.

Studio 100 kwam enkele dagen later met een antwoord op de heisa. “We zaten met een deadline om de datum voor het tweede album van K3 bekend te maken. Dat bericht moest vrijdag onverwacht snel naar buiten. Die foto was eigenlijk piepklein, bedoeld voor social media,” zei CEO Anja Van Mensel. Wel gaf ze toe dat er aan het beeld gesleuteld was, maar dat Marthe onherkenbaar was, lag vooral aan het vreemde perspectief. De echte foto’s zouden namelijk ook pas eind augustus gemaakt worden, en daar zou geen Photoshop aan te pas komen.

En wat blijkt nu? Op de nieuwe albumcover van ‘Ushuaia’ is Marthe inderdaad als haar eigen zelve te bewonderen. Inclusief haar kenmerkende trieste blik en moedervlekjes onder de ogen. Wij zijn alvast blij dat de echte Marthe weer terug is!

Copyright: Studio 100

eea99c38-656d-11e6-abd2-e8fb7bb70be4_web_scale_0.2579219_0.2579219__

Copyright: Studio 100

Lees ook:

Bron: Het Nieuwsblad