Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Orlando Bloom en Katy Perry blijken toch nog een stelletje te zijn

YAY! Orlando Bloom en Katy Perry blijken toch nog een stelletje te zijn

YAY! Orlando Bloom en Katy Perry blijken toch nog een stelletje te zijn

Gisteren stond heel het internet op zijn kop vanwege de geruchten dat een van onze favoriete Hollywood-koppeltjes, namelijk Orlando Bloom en Katy Perry, uit elkaar zou zijn gegaan. Anonieme bronnen vertelden namelijk dat de twee verschillende dingen in het leven wilden en het niet konden eens worden over hun toekomst. Blijkbaar is er helemaal niets aan de hand tussen de twee sterren, want ze vierden gisteren nog samen Thanksgiving. Een tijd om te vergeven en te vergeten, niet?

Wie Katy Perry volgt op Instagram, kon op haar Instagram Stories zien dat het nog steeds koek en ei is tussen de twee geliefden. Het koppel vierde gisteren namelijk samen met hun familie Thanksgiving en dat deelde de zangeres maar al te graag op sociale media. In de filmpjes zien we duidelijk Orlando Bloom verschijnen, inclusief zijn blonde coupe. De geruchten van een mogelijke breuk zijn hiermee dus definitief van de baan.

Katy Perry nam niet enkel foto’s van haar vriendje, ook de rest van de familie werd via Instagram voorgesteld. Zo zegt de zangeres over haar vader ‘dat je je familie niet kiest, maar dat ze hen nu ook niet meer kan achterlaten’ en krijgt de broer van Orlando complimenten voor zijn kookkunsten. Wat ook opvalt is dat de familie niet koos voor feestelijke outfits, maar dat iedereen gehuld was in rode onesies. De vrouwen kregen een simpel rood exemplaar, terwijl dat van de mannen nog extra geruit was. Misschien een leuk ideetje voor Kerstmis?