Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY: deze ‘One Tree Hill’-hottie verwacht zijn tweede kindje

YAY: deze ‘One Tree Hill’-hottie verwacht zijn tweede kindje

YAY: deze ‘One Tree Hill’-hottie verwacht zijn tweede kindje

Het is ondertussen al dertien jaar geleden dat de eerste aflevering van ‘One Tree Hill’ op onze televisieschermen verscheen en de castleden zijn intussen uit de driehoeksverhoudingen en tienerprobleempjes gegroeid. De meeste acteurs zijn momenteel getrouwd en sommigen hebben zelfs al kinderen. Hottie Chad Michael Murray zou binnenkort zelfs voor de tweede keer vader worden. Hoera!

En hoewel we stiekem moeten toegeven dat we nog steeds hopen de knappe acteur ooit tegen het lijf te lopen (en dan meteen ten huwelijk te vragen, duh!), zijn we natuurlijk ook blij voor hem. Chad Michael Murray – die de rol van Lucas Scott voor zijn rekening nam – zou samen met actrice Sarah Roemer een tweede kindje verwachten.

Het koppel ontmoette elkaar in 2013 op de set van Chosen, een thrillerserie waar beide acteurs in meespeelden. Chad en Sarah startten stiekem een relatie en twee jaar later stonden ze samen voor het altaar. De actrice beviel vorig jaar van hun eerste kindje, een jongetje, maar de naam van het kleine hummeltje is nog steeds een geheim.

Chad Michael Murray, die eerder al eens verloofd was met OTH-actrice Sophia Bush, sprak eerder al over de manier waarop het vaderschap zijn leven heeft veranderd. ‘Het is het beste wat me ooit is overkomen. Ik wil dat mijn zoon trots is op mij en dat ik een rolmodel voor hem kan zijn.’

Het koppel heeft de tweede zwangerschap nog niet officieel aangekondigd, maar op een foto die de actrice enkele weken geleden gepost heeft, is duidelijk een kleine baby bump te zien. Gefeliciteerd!

Great seeing @ajwilliams23 after the big win! Let’s go Buffalo! @chadmurray15 #buffalove #billsmafia #billsrams2016

Een foto die is geplaatst door Sarah Roemer (@rooeemer) op

Lees ook: