Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! De nieuwe K3 viert eenjarig jubileum!

YAY! De nieuwe K3 viert eenjarig jubileum!

YAY! De nieuwe K3 viert eenjarig jubileum!

Het is vandaag exact 1 jaar geleden dat Karen, Kristel en Josje de fakkel doorgaven aan de nieuwe K3. Marthe, Hanne en Klaasje werden onmiddellijk ondergedompeld in een wereld van zingen, dansen, en acteren en gingen met hun voorgangers enkele maanden op tournee in Nederland en België. Vandaag blikken de dames terug op een druk, maar leuk jaar.

Exact een jaar geleden stonden Marthe, Hanne en Klaasje met knikkende knieën te wachten op hét verdict. Zouden ze de nieuwe K3 worden? En ja hoor, de drie meisjes zagen hun droom in vervulling gaan. Een tournee en twee albums later blikken ze terug op de voorbije twaalf maanden.

Hanne Verbruggen, de rosse van K3, deelde een emotioneel bericht op Instagram. “Exact 1 jaar geleden werden wij gekozen als de nieuwe K3! En wat een fantastisch jaar hebben wij achter de rug. Zo veel meegemaakt, ontzettend veel bijgeleerd, fijne mensen ontmoet, hard gelachen, samen iets opgebouwd en er 1 groot feestje van gemaakt!,” schrijft de Vlaamse. Ze bedankt ook alle fans voor de steun en de fijne berichten die ze al ontvangen heeft.

Ook Klaasje liet het eenjarig jubileum niet zomaar voorbijgaan. De blondine trok naar Instagram en bedankte er haar fans en haar collega’s. “Lieve fans, dankjulliewel:-) Ik ben dankbaar voor alles wat er het afgelopen jaar op mijn pad is gekomen. Bedankt lieve familie en vrienden voor de steun en bedankt Hanne en Marthe voor alle mooie momenten samen tot nu toe!”

Lees ook: