Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yay! Deze Mamma Mia-actrice is verloofd!

Yay! Deze Mamma Mia-actrice is verloofd!

Yay! Deze Mamma Mia-actrice is verloofd!

She said yes! Amanda Seyfried heeft na zes maanden daten volmondig JA gezegd op het aanzoek van vriendje Thomas Sadoski. Het koppel werd in maart van dit jaar voor het eerst samen gespot en bevestigde gisteren het nieuws van hun verloving aan US Weekly.

Amanda en Thomas ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een off-Broadway-stuk genaamd The Way We Get By in 2015Hiervoor kropen ze in de huid van personages Doug en Beth, twee vrienden die na een feestje samen in bed belanden. En hoewel het stuk volgens meerdere bronnen geen hoogvlieger was, was er duidelijk chemie tussen beide acteurs. Ze besloten dan ook om een jaar later opnieuw samen te spelen in de film The Last Word. Deze samenwerking was niet alleen het begin van een professionele relatie, maar de acteurs vonden elkaar ook als geliefden. Het stel verscheen voor het eerst samen in het openbaar tijdens de Givenchy-show in maart 2016 en is na een halfjaar daten dus verloofd.

Voor de 30-jarige actrice is het haar eerste huwelijk, maar de 40-jarige Thomas stapte eerder al in het huwelijksbootje met casting director Kimberly Hope. Geruchten gaan dat Amanda en Thomas allebei nog een relatie hadden toen ze elkaar ontmoetten en dus hun toenmalige partners Justin Long en Kimberly Hope hebben bedrogen.

Lees ook: