Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Chewbacca Mom gaat vloggen voor TLC

YAY! Chewbacca Mom gaat vloggen voor TLC

Celebs
YAY! Chewbacca Mom gaat vloggen voor TLC

Als je nog nooit gehoord hebt van Chewbacca Mom, heb je de afgelopen maanden onder een steen geleefd. De 37-jarige Candace Payne uit Texas werd in mei van dit jaar wereldberoemd door een hilarische filmpje dat ze in haar auto had opgenomen. In de Amerikaanse winkelketen Kohl’s kwam ze namelijk een masker van Star Wars-figuur Chewbacca tegen dat gekke geluiden maakte en dat deed haar zo hard lachen, dat heel de wereld samen met haar in een deuk lag.

Candace Payne staat al sinds een dik half jaar bekend als Chewbacca Mom en die bekendheid heeft haar tot nu toe geen windeieren gelegd. Zo kroop ze samen met James Corden in de auto voor een speciale editie van Carpool Karaoke en verscheen ze in enkele populaire Amerikaanse talkshows. De 37-jarige moeder krijgt nu zelfs de kans om eigen video’s op te nemen voor de Amerikaanse zender TLC.

Mensen inspireren

De televisiezender liet in een persbericht weten dat ze heel enthousiast zijn over de samenwerking met Payne, en ook Chewbacca Mom zelf is super blij met de kans die ze nu krijgt. “Ik kan niet wachten om meer video’s te delen, meer mensen te inspireren en meer plezier in het leven van anderen te brengen met een lach en wat lol”, aldus Payne.

Haar video waarin ze Chewbacca imiteert en schatert van het lachen werd ondertussen al 162 miljoen keer bekeken. Benieuwd of haar nieuwste vlogs ook zo populair zullen zijn.

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee