Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Chad Michael Murray maakte zonet het geslacht van zijn tweede kindje bekend

YAY! Chad Michael Murray maakte zonet het geslacht van zijn tweede kindje bekend

YAY! Chad Michael Murray maakte zonet het geslacht van zijn tweede kindje bekend

We vertelden jullie een tijdje geleden nog dat Chad Michael Murray binnenkort vader wordt van zijn tweede kindje en nu zou de acteur ook het geslacht van de baby bekend gemaakt hebben. De One Tree Hill-ster verwelkomde vorig jaar al een zoontje in zijn leven en hij liet toen al weten dat hij een goed rolmodel wou zijn voor het hummeltje. En zijn zoontje – waarvan de naam nog steeds niet bekend is – zou er volgend jaar een zusje bij krijgen. Oooh!

Hoewel wij al een scenario in ons hoofd hadden dat het zoontje van Chad Michael Murray er een broertje zou bij krijgen – en hier dan samen mee de scènes uit One Tree Hill zou naspelen – blijkt de acteur binnenkort een dochtertje in zijn armen te mogen sluiten. De 35-jarige acteur en zijn vrouw Sarah Roemer maakten het heugelijke nieuws bekend aan US Weekly en zouden het meisje in de lente mogen verwelkomen in hun gezin.

Chad Michael Murray sprak eerder al over de manier waarop het vaderschap zijn leven heeft veranderd. ‘Het is het beste wat me ooit is overkomen. Ik wil dat mijn zoon trots is op mij en dat ik een rolmodel voor hem kan zijn.’ Het meisje zal niet enkel haar vader als rolmodel hebben, maar zal ook kunnen genieten van de voordelen van een grote broer. En omdat we het kleine meisje waarschijnlijk nooit te zien zullen krijgen, beelden wij ons alvast onderstaande situatie in. Gefeliciteerd!

Lees ook: