Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Temptation’s Yasmin merkt niets van 19 jaar leeftijdsverschil met vriend: ‘We zijn allebei jong’

Temptation’s Yasmin merkt niets van 19 jaar leeftijdsverschil met vriend: ‘We zijn allebei jong’

Temptation’s Yasmin merkt niets van 19 jaar leeftijdsverschil met vriend: ‘We zijn allebei jong’

Yasmin Karssing, die samen met haar ex Thomas Cox in 2019 voor flink wat opschudding zorgde in de VIPS-editie van ‘Temptation’, is weer dolverliefd. Haar nieuwe vriend is geen onbekende: regisseur Arne Toonen is een bekende in de filmwereld én scheidde vorig jaar na een huwelijk van tien jaar van actrice Brigit Schuurman. Arne is 19 jaar ouder, maar van dat leeftijdsverschil zegt ze niets te merken, zo onthult ze aan FHM.

‘We zijn allebei hartstikke jong’

“Helemaal niks. Heel veel mensen hebben daar een mening over. Ik heb het nooit gemerkt. Je wordt gewoon verliefd op iemand en kan niet uitkiezen op wie”, zegt de 26-jarige Karssing. “We zijn allebei nog hartstikke jong. Hij is heel erg lief, zorgzaam, wijs, volwassen, leuk en spannend. Hij geeft zoveel om mij, dat gevoel heb ik lang niet meer gehad. Ik ben onwijs gek op hem.”

Baantje

De twee ontmoetten elkaar op de set van de serie Baantjer. Toonen (45) was regisseur, Karssing speelde een bijrol als prostituee. “Zodoende hebben we elkaar leren kennen. Hij stuurde wat foto’s door op de app, zo werd een gesprek een heel leuk gesprek en uiteindelijk een date.”

Contractbreuk

Dat daten was volgens de actrice nog best lastig, want ze had een contract waarin stond dat ze tot eind van het seizoen van Temptation Island niet met een andere man gezien mocht worden. “De eerste maanden konden we buiten dus niet zoveel leuke dingen doen. Soms waren we buiten, dan moest ik op de foto en moest hij zich zowat verstoppen zodat we niet gezien werden. Dat was wel gek.”

‘Ik had een avontuur nodig’

Op de vraag waarom Karssing deelnam aan het realityprogramma, bekent ze dat ze zichzelf regelmatig dezelfde vraag stelt. “Zoals ik nu in het leven sta, zou
 ik er absoluut niet aan hebben meegedaan. Op dat moment zat ik in een dal. Het ging niet zo goed op relatie- en werkgebied. Toen kwam dit op m’n pad. Op dat moment had ik echt een avontuur nodig.”

Lees ook
Plottwist! Yasmin zoenend gespot met mannelijke helft van ander ‘Temptation’-koppel

‘Er was teveel gebeurd’

In het programma gaan stellen de ‘ultieme relatietest’ aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van een aantal verleiders en verleidsters op een tropisch eiland. De relatie van Yasmin en Thomas overleefde het programma niet, Thomas ging snoeihard de fout in met een verleidster, waarna ook de rem bij Yasmin eraf ging. “Als je meedoet aan zo’n tv-programma denk je oprecht dat dit gaat lukken. Maar we zaten zo in de shit, er was al te veel gebeurd”, aldus Yasmin.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Yasmin en Arne:

yasmin arne

Bron: NU.nl | Beeld: iStock