Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Verleidster Yana móest ‘Temptation Island’ verplicht verlaten na gewelddadig incident’

‘Verleidster Yana móest ‘Temptation Island’ verplicht verlaten na gewelddadig incident’

‘Verleidster Yana móest ‘Temptation Island’ verplicht verlaten na gewelddadig incident’

Onlangs maakte verleidster Yana (23) bekend dat ze Temptation Island vroegtijdig verlaten heeft. Volgens haar was dat omdat ze zich verveelde en het “saai” vond. Dat is al enigszins opmerkelijk, aangezien we ons haast niet kunnen voorstellen dat het saai kan zijn in de Thaise villa, maar nu blijkt misschien ook wel niets waar van haar verhaal. 

Lees ook
Dít fluisterde Tim in Mezdi’s oor in aflevering vijf van ‘Temptation Island’

Claimen
Het Laatste Nieuws meldt op basis van en “een zeer goedgeplaatste bron” dat Yana het programma gedwongen heeft moeten verlaten. “Ze móest het opstappen, omdat ze de sfeer verziekte. Ze lag in de clinch met een andere verleidster en eiste dat dat meisje enkel met háár omging en niet met de andere verleidsters. Die waren zogezegd vals en jaloers, waarna de boel ontploft is”, aldus de bron. Het productieteam zou de verleidsters hebben aangesproken op hun gedrag.

‘Verleidster door Yana bijna verdronken’
Een medewerker van Temptation Island vertelt Het Laatste Nieuws: “Het klopt dat de situatie volledig uit de hand gelopen is. Yana had op een avond te veel gedronken, raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zó lang onder water in het zwembad, dat ze bijna verdronk. Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden. Dat was de druppel, Yana moest weg.”

Groot vraagteken
Het lijkt er ook op dat het voorval op het eiland zelf onder de pet is gehouden. Verleidster Billy zegt: “Er wáren veel spanningen tussen de meisjes. Nadat Yana ineens vertrokken was, kregen we daar geen verdere uitleg over. En Yana zelf… Ik denk dat ze niks mócht zeggen. Bizar.”

Twijfels
Het verhaal wordt ook bevestigd door een andere bron die nauw betrokken is bij de productie van Temptation Island. Toch bestaan er ook twijfels, omdat er van het incident met Yana niets zou zijn vastgelegd op beeld. Wij wachten rustig af en ploffen morgen weer vol spanning op de bank voor een nieuwe aflevering.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: RTL