Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geen vlechtjes meer voor Xess Xava: zoontje Yolanthe heeft nu een prachtige bos met krullen

Geen vlechtjes meer voor Xess Xava: zoontje Yolanthe heeft nu een prachtige bos met krullen

Geen vlechtjes meer voor Xess Xava: zoontje Yolanthe heeft nu een prachtige bos met krullen

Xess Xava (5) heeft al veel verschillende haarstijlen gehad. Vanaf het begin heeft de zoon van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder al een flinke bos haar dat of in een knotje of staartje werd vastgemaakt. Vorig jaar zagen we het schattige mannetje steeds vaker met losse lokken voorbij komen op Instagram. De afgelopen weken had Xess vlechtjes in zijn haar en nu is het moment aangebroken om deze eruit te halen. En dat zorgt ervoor dat het ventje een enorme bos met krullen heeft gekregen. 

Xess Xava gaat voor krullen

Op de Instagram Stories van Yolanthe Cabau is te zien hoe zoon Xess met zijn nieuwe lange lokken op de muziek danst. Nu de vlechtjes er na een een aantal weken zijn uitgehaald is het jochie een heuse krullenbol geworden. Op de video schut hij ze nog extra heen en weer. Een prachtige bos haren!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Yolanthe en Wesley

Volgens Wesley is het terugwinnen van zijn ex Yolanthe in zijn leven op dit moment van groot belang. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.” De oud-voetballer van onder andere Oranje blijft in ieder geval wel hoop houden: “Ik zal er hard voor moeten knokken.” Hij is Yolanthe dan ook ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor hem gedaan heeft. “Als ik haar niet had gehad, was ik niet eens bij Internazionale terechtgekomen. Van mijn carrière was dan niet veel geworden.”

Focus

Maar hoe denkt Yo eigenlijk over Wesley’s uitspraken? In een interview met RTL Boulevard laat de actrice weten dat Sneijder er in ieder geval wél echt voor zou moeten knokken. Ze zegt: “Ik laat het gewoon op me af komen en weer gaan. Ik probeer het te laten en me te focussen op dingen die ík belangrijk vind. Ik voel me fijn over wie ik ben en ik denk dat het fundament is in het leven.”

Alleenstaande moeder

Ondanks dat het gezinsleven natuurlijk niet zo is gelopen als dat Yolanthe voor ogen had, probeert ze elke dag wel een manier te vinden om haar zoon Xess (5) het beste te geven. Als alleenstaande moeder betekent het ook dat je de dagelijkse beslissingen in je eentje moet nemen. Dat is voor Yolanthe de normaalste zaak van de wereld geworden. “Natuurlijk heb ik van die dagen dat alles zwaar is, maar ook dan probeer ik te kijken naar de positieve kant van dingen”, zegt ze in Grazia.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram Yolanthe Cabau, Brunopress