Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Xelly Cabau van Kasbergen brengt tweede boek uit

Xelly Cabau van Kasbergen brengt tweede boek uit

Celebs
Xelly Cabau van Kasbergen brengt tweede boek uit

Xelly Cabau van Kasbergen bracht vorig jaar haar eerste boek Make-up uit. Zojuist is bekend gemaakt dat de brunette nu met een vervolg op het succesvolle boek komt, waarin ze ditmaal haarstijlen behandeld. De titel van het boek is dan ook Hair.

Lees ook: Dit zegt je favoriete haarstijl over jou

Visagist van de sterren
Xelly is een toonaangevend visagist en haarstylist en werkt samen met allerlei bekende namen uit Nederland. Onder andere Sylvie Meis, Yolanthe, Nicolette van Dam, Lieke van Lexmond, Nicolette Kluijver, Do en Kim Feenstra voorziet zij van de mooiste looks voor fotoshoots, events en premières.

Vervolg
In haar boek Make-up deelt het zusje van Yolanthe allerlei tips en tricks op het gebied van beauty. Van het boek zijn inmiddels al 15.000 exemplaren verkocht! In haar twee boek laat Xelly zien hoe je jouw look helemaal af kunt maken, door middel van een mooie hairdo. Zo vertelt ze welke tools je het beste kunt gebruiken voor het creëren van een mooi kapsel, welke haarstijl het beste bij jouw lokken past en hoe je het meeste uit jouw haar kunt halen.

Tutorials
Ook vind je in het boek allemaal tutorials, waarmee Xelly laat zien hoe je in een handomdraai zelf een mooi kapsel kunt maken. Van beachy waves tot glamorous krullen; in het boek legt ze precies uit hoe je het voor elkaar krijgt!

Hair by Xelly verschijnt op 23 mei 2017 bij Kosmos Uitgevers

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee