Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Liefde! Xelly Cabau deelt eerste gezinsfoto met pasgeboren zoontje

Liefde! Xelly Cabau deelt eerste gezinsfoto met pasgeboren zoontje

Liefde! Xelly Cabau deelt eerste gezinsfoto met pasgeboren zoontje

Dinsdag werd het heuglijke nieuws bekend dat Xelly Cabau van Kasbergen voor de eerste keer moeder is geworden. Op een eerste kiekje en de naam moesten we nog even wachten, tot nu.

“Jij bent het mooiste dat ons ooit is overkomen!”, schrijft de kersverse moeder bij de foto. “Yono Kasper Muller Cabau, wij zullen er altijd voor je zijn!? Jij bent ons alles!” Het is het eerste kindje voor de 30-jarige Xelly en haar verloofde Beer Muller.

Lees ook
Xelly Cabau van Kasbergen: ‘Xess Xava krijgt geen neefje, maar een broertje’

Veel geluk

Een hoop felicitaties stromen binnen voor het prachtige gezinnetje. “Ooooh schat, daar is hij dan. Al het geluk van de wereld voor jullie”, schrijft Quinty Trustfull. Ook Rens Kroes, de zus van Doutzen, laat een reactie achter onder de foto: “Lieverd, geniet van elkaar. Zo bijzonder.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Gespot

Xelly is bevallen in een Amsterdams ziekenhuis, zo wist het AD te melden. Hoe ze dat in hemelsnaam wisten? Trotse tante Yolanthe (34) en haar zoon Xess Xava zijn gespot bij een Amsterdams ziekenhuis, waar ze naar verluidt op babybezoek gingen. Eerder onthulde Xelly al aan Story dat Xess Xava meer een broertje zal worden dan een neefje. “Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien. Gekscherend roepen we al dat ze meer als broertjes dan als neefjes met elkaar zullen omgaan. Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij.” Of Yolanthe ook de peettante van haar zoontje wordt, wil Xelly niet verklappen. “Dat laat ik nog even in het midden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram