Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Xelly Cabau begint aan afvalrace: zóveel kilo wil ze nog kwijt voor haar trouwdag

Xelly Cabau begint aan afvalrace: zóveel kilo wil ze nog kwijt voor haar trouwdag

Celebs
Xelly Cabau begint aan afvalrace: zóveel kilo wil ze nog kwijt voor haar trouwdag

Xelly Cabau beviel in april 2019 van haar zoontje Yono. Over een paar maanden zal er weer een bijzonder moment in haar leven plaatsvinden: dan stapt ze namelijk in het huwelijksbootje met haar grote liefde Beer. Maar daar moet nog een hoop voor gebeuren. Hoop op haar to do-list: afvallen.

Kilo’s knallen

Beer vroeg Xelly in april 2018 ten huwelijk. Het stel is al tien jaar samen. Nu de grote dag er bijna aankomt, is Xelly druk bezig met de voorbereidingen, waaronder in shape komen voor de grote dag. Op Instagram deelt de brunette een foto van haar buik in 2015 en haar buik nu, in 2020. Ze laat weten dat ze voor haar bruiloft nog negen kilo kwijt wil om goed in haar trouwjurk te passen.

‘De harde waarheid’

Ze deelt haar doel op Instagram om zichzelf extra te motiveren. Ze schrijft: “De harde waarheid. En nee, dit komt niet door mijn zwangerschap. Op zich heb ik nog een paar maanden voor ik mezelf in mijn trouwjurk hijs.” Ze sluit haar post af met de woorden: “Beauty begins the moment you decide to become yourself.”

Lees ook
Wat is haar geheim? Xelly Cabau is 30 kilo afgevallen na zwangerschap

Zwangerschapskilo’s

Volgens Xelly hebben de extra kilo’s dus niks te maken met haar zwangerschap. Tijdens de zwangerschap kwam ze 30 kilo aan, maar die zijn er alweer vanaf. In een van haar YouTube-video’s vertelt ze hoe ze dat voor elkaar gekregen heeft. “Ik at twee maaltijden per maaltijd. Vraag maar aan mijn vrienden; het is echt heel erg”, aldus de visagiste enkele maanden geleden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee