Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat is haar geheim? Xelly Cabau is 30 kilo afgevallen na zwangerschap

Wat is haar geheim? Xelly Cabau is 30 kilo afgevallen na zwangerschap

Wat is haar geheim? Xelly Cabau is 30 kilo afgevallen na zwangerschap

Xelly Cabau heeft een flinke transformatie ondergaan. De zus van Yolanthe is na haar zwangerschap 30 kilo afgevallen. In een vlog legt ze uit hoe ze dat heeft gedaan.

‘Ik at twee maaltijden per maaltijd’

De kersverse moeder kwam tijdens haar zwangerschap 30 kilo aan. Inmiddels is ze weer helemaal op gewicht. Hoe ze dat heeft gedaan? Xelly weet het zelf ook niet. “Want ik at twee maaltijden per maaltijd. Vraag maar aan mijn vrienden, het is echt heel erg”, zegt ze in haar vlog. “Maar ik heb natuurlijk een baby gekregen en er zat heel veel vocht. Ik heb eigenlijk nog steeds niet gesport. Ik vind sporten wel lekker, maar nog geen zin in gehad ofzo. Dus ik weet het niet. Maar het betekent niet dat ik nu helemaal strak ben.”

Vernoemd naar tante Yolanthe

Xelly’s zoontje kwam in april ter wereld. De naam Yono is niet zomaar gekozen. Xelly laat weten via Instagram dat het ‘Yo’-gedeelte afkomstig is van haar zus Yolanthe en dat No komt van de andere tante van hun mannetje, Noor. Ook de tweede naam Kasper is een verwijzing naar familieleden. Deze zit in de familie van Beer: zowel hij, zijn vader én zijn opa dragen deze vernoeming.

Lees ook
Wat groeit-ie hard! Xelly Cabau deelt zoete foto van zoontje Yono

Bijzondere band

De band met zus Yolanthe is sowieso bijzonder. Eerder onthulde Xelly al aan Story dat Xess Xava meer een broertje zal worden dan een neefje. “Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien. Gekscherend roepen we al dat ze meer als broertjes dan als neefjes met elkaar zullen omgaan. Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij.”

Xelly’s vlog van deze week:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is het allerfijnste gevoel ooit, knuffelen met onze baby?? Morgen ga ik vliegen zonder mijn gezin en vind dat dus best spannend!?

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag alweer 6 maanden?❤? wat zijn we gezegend met jou! Ons alles, Yono❤

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP