Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Xander de Buisonjé treedt op terwijl zijn vrouw ziek thuis zit met corona

Xander de Buisonjé treedt op terwijl zijn vrouw ziek thuis zit met corona

Xander de Buisonjé treedt op terwijl zijn vrouw ziek thuis zit met corona

De besmettingen lopen in rap tempo op en vanavond komen er strengere maatregelen. Maar tot die tijd feest Nederland er nog tot 00:00 uur ’s nachts op los. Ook Xander de Buisonjé staat op het podium met een aantal biertjes in zijn hand, terwijl zijn vrouw ziek thuis zit met corona.  

Vrouw Xander ziek thuis

Afgelopen week poste Xander op zijn Instagram Stories foto’s van zijn show. De zanger stond op het podium met onder andere zangers Thomas Berge en Jeroen van de Boom. Op de foto die hij deelt in zijn story staat hij met een aantal biertjes in zijn handen, bij de post zette hij de tekst: “PROOST!”.

In de tussentijd is zijn vrouw thuis aan het uitzieken, die is namelijk besmet met corona. Op haar Instagram story deelt ze: “4 counts in & 4 counts out” en “dank voor alle lieve berichten. Covid is geen feest, maar ik ben ok… dank 🙏🏻”. Gelukkig lijkt het goed met haar te gaan en staat ze stralend met een duimpje in de lucht op de foto.

Lees ook
Máxima laat met iconische jurk met gaten erin zien dat sexy ook koninklijk kan zijn

Quarantaine

Eerder maakte ze al een kiekje van haar springende kinderen op de trampoline, waarbij ze schreef: “lang leve quarantaine”. Ondanks dat Xander de Buisonjé gewoon gevaccineerd de deur uit mag, is het wel een beetje opmerkelijk dat hij ’s avonds weggaat bij zijn zieke vrouw. Wij hopen in ieder geval dat ze snel weer helemaal beter is en dat ze niet per ongeluk Xander heeft besmet. Want als Xander besmet bleek te zijn tijdens zijn optreden, dan hebben we een groter probleem.

Xander-optreden

Sophie-corona

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress