Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Xander de Buisonjé onthult geslacht kindje!

Xander de Buisonjé onthult geslacht kindje!

Xander de Buisonjé onthult geslacht kindje!

Zanger Xander de Buisonjé wordt voor de derde keer vader en het wordt… een meisje! Dit onthulde Xander en zijn vrouw Sophie aan Shownieuws vandaag. Het kindje komt ter wereld met behulp van een draagmoeder uit Amerika.

Dubbel gevoel
De trotse ouders laten eveneens weten dat het kindje in alle waarschijnlijkheid in februari geboren zal worden. In een blog, wat Sophie voor LINDAnieuws schrijft, liet ze weten moeite te hebben met het draagmoederschap. De blondine schrijft: “Het voelt heel dubbel, maar tussen jou en mij ontbreekt die band die tijdens een zwangerschap ontstaat, nog volledig.” Ze benadrukt wel dat de kleine ‘helemaal van haar en Xander is’. “Elke cel, elke vezel, elke haar. Van je kruin tot je tenen. We hadden niet in blijere verwachting kunnen zijn.”

Nieuwe woning
Sophie en Xander kochten onlangs ook een nieuw huis, waarin de happy family binnenkort hun intrede zullen gaan maken. Op Instagram deelde Xander een kiekje, waarop hij en Sophie het contract van hun nieuwe woning tekenen. “Getekend voor ons droomhuis waar ik samen met mijn drie kinderen straks nieuwe herinneringen ga maken”, schreef Xander erbij.

 

Xander en Sophie kregen samen al een kindje, een zoontje met de naam Dex. Uit zijn vorige relatie met presentatrice Wendy van Dijk, heeft Xander nog een zoontje, Sem genaamd.

Luie zondagmiddag met m’n boys👍🏼

A photo posted by Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) on

 

Bron: Telegraaf, Instagram.

Lees ook: