Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Xander de Buisonjé en Sophie verwachten tweede kindje!

Xander de Buisonjé en Sophie verwachten tweede kindje!

Xander de Buisonjé en Sophie verwachten tweede kindje!

Zanger Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie hebben het blijde nieuws naar buiten gebracht dat ze een tweede kindje verwachten. Het kindje zal in februari 2017 ter wereld komen, met behulp van een draagmoeder.

Zware periode
De 43-jarige zanger en zijn 38-jarige vrouw hebben al een zoontje van 6 jaar, met de naam Dex. Toen hij drie jaar was werd er bij Sophie een semi-goedaardige tumor gevonden, die operatief uit haar buikholte verwijderd moest worden. Het gevolg hiervan was, dat artsen haar destijds aanraadden om niet meer zwanger te worden “Hoewel ik natuurlijk blij was dat het met een sisser afliep en het niet kwaadaardig was, was dat nieuws toch een flinke klap”, vertelt Sophie tegen LINDANieuws.

Draagmoeder
Het koppel wilde al langere tijd een broertje of zusje voor Dex ter wereld brengen, maar het risico was volgens de artsen te groot. Een zwangerschap zou de kans op terugkomst van de tumor namelijk vergroten. Na een lange periode hebben de twee uiteindleijk de keuze gemaakt om voor een Amerikaanse draagmoeder te gaan. “Ja, hoe blij ik ook ben dat het zo kan, ik zou het duizend keer liever zelf doen natuurlijk. Het blijft gek dat iemand anders mijn kindje draagt,” aldus Sophie.

Het stel is nu 17 weken in verwachting. Als alles goed gaat kunnen Xander en Sophie het kindje in februari 2017 in hun armen sluiten.

Bron: Telegraaf

Lees ook: