Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Zwangere Pink deelt topless foto met dochtertje

WOW: Zwangere Pink deelt topless foto met dochtertje

WOW: Zwangere Pink deelt topless foto met dochtertje

Pink vertelde een maand geleden nog dat ze in verwachting is van haar tweede kindje en aan de omtrek van haar buik te zien, zal het kleine hummeltje niet meer zo heel lang op zich laten wachten. De 5-jarige Willow Hart zal er binnenkort dus een broertje of zusje bij krijgen en dat het meisje alvast niet meer kan wachten, werd duidelijk op de zoete foto die de zangeres op haar Instagrampagina plaatste.

Alecia Moore – de echte naam van Pink – deelde een schattig kiekje op sociale media dat alle harten deed smelten. Op de foto poseert de zangeres volledig topless waarbij ze haar borsten bedekt met haar eigen handen. Op haar zwangere buik zijn echter nog twee andere handjes te zien, namelijk die van haar vijf-jarige dochter Willow. ‘The snuggle is real’, schreef de zangeres bij de foto, doelend op de liefdevolle knuffel die ze kreeg. Beide dames versierden hun lichaam met opvallende juwelen en bij Pink was er zelfs een beetje henna te bespeuren.

Verrassing

De zangeres liet eerder al weten dat zij en haar man Carey Hart het geslacht van hun tweede kindje niet willen weten, net zoals bij hun eerste zwangerschap. “We hebben al een prinsesje, dus hopelijk krijgen we nu een klein mannetje”, zei Carey tijdens de opening van zijn eigen tattooshop ‘Hart & Huntington Tattoo Shop‘. “Ik wil geen concurrentie voor mijn dochter. Ik ben benieuwd wat het gaat zijn.”

Nog eventjes afwachten dus!

💫the snuggle is real 📷 :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

Een foto die is geplaatst door P!NK (@pink) op

Lees ook: