Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Dit zou de échte reden zijn waarom Zayn Malik uit One Direction stapte

Wow! Dit zou de échte reden zijn waarom Zayn Malik uit One Direction stapte

Wow! Dit zou de échte reden zijn waarom Zayn Malik uit One Direction stapte

Geen grapjes over Zayn die een andere direction koos: we zijn serieus. De zanger verliet One Direction om een – tot nu toe – onbekende reden, wat een hoop speculaties veroorzaakte. Om de roddels te stoppen – en stiekem ook wel om zijn nieuwe boek te promoten – verklapte Zayn dé echte reden achter zijn vertrek in zijn boek, dat uitkomt in november.

25 maart 2015 was een zwarte dag voor veel One Direction-fans, want op die dag kondigde lieveling Zayn aan dat hij de band voorgoed zou verlaten. De reden van zijn vertrek bleef lang onbekend, wat tot een hoop onduidelijkheid en geroddel leidde. Zo zou Zayn de druk van 1D niet aankunnen en werd er zelfs gezegd dat een alien Zayn in z’n dromen vertelde dat hij een solocarrière moest beginnen. Beetje gek, als je ’t ons vraagt.

 

Maar nu komt er ein-de-lijk duidelijkheid: Zayn legt in zijn nieuwe boek – dat in november in de winkels zou liggen – uit wat de ware reden van zijn vertrek is: Zayn verliet One Direction omdat hij in de band niet over seks mocht zingen. Zo simpel is het.

De boysband werd dus een beetje te preuts voor Zayn, die de achterstand tijdens zijn solocarrière meer dan goed maakte met nummers als ‘Pillowtalk’. Die single zou een ware bevrijding voor hem zijn geweest. Zayn geeft ook aan dat hij meer z’n ding kan doen als soloartiest, en dat merkten zijn fans al aan zijn nieuwe pikante stijl.

 

 

Lees ook: