Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW! Zo zien de zusjes van The Veronicas er nu uit

WOW! Zo zien de zusjes van The Veronicas er nu uit

WOW! Zo zien de zusjes van The Veronicas er nu uit

Als we een artikel zouden schrijven over Lisa Marie en Jessica Louise Origliasso, zouden jullie waarschijnlijk geen idee hebben over wie het gaat. Maar de naam ‘The Veronicas’ doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. De zusjes braken in 2005 door met hun debuutalbum ‘The secret life of…’ en dat behaalde maar liefst vier keer platina. Gedurende de voorbije 11 jaar zijn de zusjes echter flink veranderd en hebben ze de natuur meerdere keren een handje geholpen.

Niet enkel in hun thuisland Australië waren ze immens populair, hun hits konden rekenen op een wereldwijd succes. In Nederland waren vooral hun singles 4ever, When It All Falls Apart en Untouched echte meezingers. The Veronicas zijn tegenwoordig nog steeds met muziek bezig, maar ook met hun uiterlijk. De dames zijn in de voorbije 11 jaar dan ook énorm veranderd en volgens sommige fans niet op een goede manier.

Plastische chirurgie

Volgens verschillende anonieme bronnen zijn de zusjes niet vies van een beetje plastische chirurgie. Zo lieten Lisa en Jessica beiden hun lippen aanpassen, hun wenkbrauwen liften én hun neus corrigeren. Dit allemaal om nóg meer op elkaar te lijken. The Veronicas zouden ook énorm veel zijn afgevallen en volgens sommige critici gaat het hier niet alleen om een beetje babyvet. De zusjes ontkennen echter dat ze enige vorm van plastische chirurgie hebben laten toepassen. Wat denken jullie?

Leuk weetje: Jessica is samen met actrice Ruby Rose.

It’s raining in Singapore, but our hearts are on fire ⚡️🔥

Een foto die is geplaatst door The Veronicas (@theveronicasmusic) op

👯

Een foto die is geplaatst door The Veronicas (@theveronicasmusic) op

Lees ook: