Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Zo zien de kinderen van ‘Jon & Kate plus 8’ er nu uit

Wow: Zo zien de kinderen van ‘Jon & Kate plus 8’ er nu uit

Wow: Zo zien de kinderen van ‘Jon & Kate plus 8’ er nu uit

In mei 2006 startte de serie ‘John & Kate plus 8‘ op TLC, waarin Jon en Kate Gosselin hun 8 kinderen aan de wereld voorstelden. Het gezin bestond toen uit de 5-jarige tweeling Cara en Madelyn en de 1,5-jarige zesling Alexis, Hannah, Leah, Aaden, Collin en Joel. In 2010 stond Kate er alleen voor na een gestrand huwelijk, en werd de serie hernoemd naar ‘Kate plus 8‘. Mama Kate gaf een uitgebreid interview aan People Magazine en geeft ons opnieuw een kijkje in haar leven.

Tien jaar nadat de realityshow voor het eerst op televisie kwam, blikt Kate Gosselin terug op het hele parcour dat ze heeft afgelegd en hoe het haar leven beïnvloed heeft. De mama van 8 vertelt in een interview dat ze haar leven leeft zonder spijt, maar dat er wel 1 ding is wat ze anders gedaan zou hebben. “Als ik zou kunnen teruggaan, zou ik niet meer zo veel tijd besteden aan mij zorgen te maken over de rommel en de dwangmatige drang om alles onder controle te hebben,” zegt de 41-jarige Gosselin. “Ik zou meer aandacht spenderen aan het knabbelen aan kleine baby-voetjes en knuffelen. Ik heb me te veel zorgen gemaakt over dingen waar ik toch niets aan kon veranderen.”

Tweeling Cara en Mady zijn inmiddels trotse tieners van 15 jaar, en dit heeft een gevolg voor hun relatie met papa Jon. Ze zeggen namelijk dat ze geen tijd hebben voor een giftige relatie waarbij Jon hun vuile was buiten hangt. “Hij doet alsof mama ons weg houdt van hem, maar dat is helemaal niet waar. Als hij eerst eens zou nadenken over waarom wij geen relatie met hem willen in plaats van over ons te praten op televisie, zouden we al een stapje verder staan. Hij kent ons helemaal niet, hoe durft hij dan over ons te praten in de media,” legt dochter Mady uit.

terwijl de zesling de leeftijd van 12 bereikt heeft. En ook mama Kate ziet er helemaal anders uit dan 10 jaar geleden: haar korte, pittige coupe en slobbertruien heeft ze omgeruild voor lange, blonde extensions en een stijlvolle garderobe.

Tijdens het interview met bijhorende fotoshoot zijn er slecht 7 kinderen aanwezig, de 12-jarige Collin is namelijk nergens te bespeuren. “Het was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk heb ik er voor gekozen om Collin in te schrijven in een programma weg van huis dat hem helpt om het beste uit zijn leven te halen. Hij verblijft dus momenteel niet bij ons, maar wegens zijn speciale noden was het beter om hem even weg te sturen,” benadrukt Kate. “Ze leren hem momenteel nieuwe strategieën om te leren omgaan met bepaalde zaken. Dit is altijd een probleem geweest en het zal niet enkel hem positief beïnvloeden, maar ons hele gezin.”

Copyright: People Magazine

1F340D51

Copyright: People Magazine

kate-collin-800

Copyright: People Magazine

Lees ook:

Bron: People Magazine