Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Zayn Malin kampte met zware eetstoornis!

Wow: Zayn Malin kampte met zware eetstoornis!

Wow: Zayn Malin kampte met zware eetstoornis!

Ex One Direction zanger Zayn Malik had een zware eetstoornis ten tijde van zijn carrière bij de beroemde boyband. Dat meldt het Britse dagblad The Mirror op basis van de onlangs verschenen autobiografie getiteld Zayn.

Probleem
In het boek schrijft de 23-jarige zanger, die momenteel aan zijn solocarrière werkt,  dat hij het destijds erg zwaar had door de drukke periode met de boyband One Direction. Hij doet uit de doeken soms dagen achtereen niet gegeten te hebben. “Ik had geen zorgen over mijn gewicht ofzo. Maar ik at wel eens dagen -soms wel twee of drie achter elkaar, helemaal niets. Het werd een probleem al wist ik toen niet wat het probleem precies was”, zegt de zanger.

Drugsgebruik
Zayn, die momenteel date met topmodel Gigi Hadid, vertelt dat er in die periode veel gesproken werd over druggebruik. Omdat de zanger zo veel gewicht verloor, gingen er allerlei geruchten in de rondte dat de zanger verslaafd zou zijn. Zayn schrijft in het boek dat hij onder druk vanuit zijn management in de media moest vertellen dat hij niet kampte met een drugprobleem.

Gigi
In maart 2015 verliet Zayn One Direction, om zich te focussen op zijn solocarrière. “Ik heb hier in het openbaar nooit over gesproken maar sinds ik de band heb verlaten kan ik er makkelijker over praten. En dat is dat ik een eetstoornis had”, aldus Malik. De reden dat het nu zo goed met hem gaat, is door zijn vriendin Gigi, die hem steunt. Ahwww.

https://www.instagram.com/p/BLR3nCWA_fL/?taken-by=zayn&hl=en

Bron: RTL

Lees ook: