Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: dit was het over-the-top verrassingsfeestje van Miley Cyrus

Wow: dit was het over-the-top verrassingsfeestje van Miley Cyrus

Wow: dit was het over-the-top verrassingsfeestje van Miley Cyrus

De taart is aangesneden, je familie zit in een kring en de cadeaus zijn uitgepakt. Tot zover een normale verjaardag. Maar niet voor Miley Cyrus, die gisteren haar 24e verjaardag vierde met één groot feest.

Miley Cyrus was gisteren jarig en dat heeft ze geweten. De zangeres werd ’s ochtends gewekt met twee enorme ballonnen en een bos bloemen, om daarna overladen te worden met cadeaus. Volgens haar was het ‘de beste verjaardag ooit’! Dat snappen we wel.

Bling-bling
Liam Hemsworth plaatste een foto op Instagram waarop zijn jarige vriendin een nogal uitbundig versierd pakket – wij zijn onder de indruk, Liam – vasthoudt. ‘Hartelijk gefeliciteerd, mijn favoriete engeltje’, schrijft de acteur. Zijn cadeau: een gouden ring bomvol kleurrijke stenen. ‘Jij weet als geen ander hoe je mijn dikke kindervingertjes kan laten schitteren’, schreef de zangeres op Instagram. Toch romantisch.

Da’s pas een taart
De kers op de taart – letterlijk – was Miley’s verjaardagstaart. Ze kreeg een gigantisch exemplaar voorgeschoteld in alle kleuren van de regenboog, waarop een eetbare replica van haar hondje Emu was gebouwd. Van haar The Voice-kandidaten kreeg de coach een dag ervoor al een smiley-cake. Dit artikel misschien toch maar even uitprinten en subtiel laten rondslingeren thuis?

Oh em gee! It’s Emu CAKE! I’m freaking out ❤️💚💛💙💜

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Best bday evaaaaaa!!!!!!! Thank you my loooooove ❤️💙💜💛💚

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Lees ook: