Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Dit zijn de vreemdste dieettips van celebrities

Wow! Dit zijn de vreemdste dieettips van celebrities

Celebs
Wow! Dit zijn de vreemdste dieettips van celebrities

Dat diëten niet de weg naar een gezond gewicht is, weten we inmiddels. Het gaat allemaal om: rust (veel slapen, dat is geen straf), reinheid en regelmaat. Gedoseerd en gevarieerd eten en af en toe een rondje joggen of wandelen. Dat is inderdaad saai, maar wel effectief.

Stukken effectiever in ieder geval dan de trucjes die celebrities toepassen om hun lichaam in vorm te houden. Lees, huiver en definitely don’t try this at home..

Lady Gaga

Zweert bij meer whiskey en minder koolhydraten en gaat dus ook op gezette momenten dronken naar de fitness. Of met een kater. Dat lijkt ons niet alleen loodzwaar, maar ook gevaarlijk.

Sarah Michelle Gellar

Zoekt haar toevlucht in een al wat oudere methode: het koolsoepdieet. Tijdens dit dieet is koolsoep je basismaaltijd (ten minste twee keer per dag!) en mag je daarnaast kleine snacks, zoals wortels, eten. Niet alleen zit het gewicht dat je verliest er in no-time weer aan, je wordt er ook behoorlijk gassy van. Ieuw.

Liv Tyler

Heeft wel een heel vreemde dieettip: koud douchen. Tyler kreeg de tip ooit van een bevriende haarstylist. “Een koude douche sluit de haar schubben, waardoor je glanzend haar krijgt en bovendien voel ik me daarna stukken slanker.” Liv heeft één van de glanzende kapsels die we kennen, dus deze tip is misschien wel een poging waard 🙂

Reese Witherspoon

Ze heeft het nog nooit officieel bevestigd, maar het schijnt dat de actrice al jarenlang af en toe fases inlast waarin ze alleen maar babyvoeding eet. De kleine potjes zouden vol met vitaminen zitten, weinig calorieen bevatten en de eetlust afremmen. Zorgelijk.

Christina Aguilera

Aguilera is fan van het 7-Day Color Diet: waarbij je van alles mag eten, mits het maar in dezelfde kleur is. De kleuren zijn onder andere: wit, rood, groen, oranje, paars en geel. Scoort wat ons betreft ook bijzonder hoog op de belachelijk-meter.

Megan Fox

Neemt elke ochtend op de nuchtere maag een shotje appelazijn, om haar spijsvertering op gang te helpen. Klinkt als een kleine moeite? Ruik dan maar eens aan een flesje.

Nathalie Portman

De toch al ranke actrice moest voor haar hoofdrol in de balletfilm Black Swan bijna 10 kilo afvallen. Ze deed dit door weken (!) te leven op niets meer dan wortels en amandelen. Ze omschreef het zelf later als “extreme pijn” en at na de opnames niets anders dan pasta – als ontbijt, lunch én diner.

Lees ook:

Afbeeldingen via Pinterest

 

 

Shoppen is altijd een goed idee