Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Taylor Swift verrast 96-jarige fan met bezoekje

WOW: Taylor Swift verrast 96-jarige fan met bezoekje

WOW: Taylor Swift verrast 96-jarige fan met bezoekje

De 96-jarige Cyrus Porter kreeg dit jaar een kerstcadeau om nooit meer te vergeten. De Tweede Wereldoorlogs-veteraan kreeg dit jaar te horen dat hij kanker had en uitte dat hij nog maar één wens had voor hij zou sterven, namelijk zijn idool Taylor Swift ontmoeten.

Omdat de 96-jarige Cyrus Porter zich niet meer kon verplaatsen naar de concertzaal, verraste Taylor Swift hem gisteren met een privéconcert bij zijn thuis. De zangeres was zo ontroerd door de laatste wens van de oorlogsveteraan dat ze deze absoluut in vervulling wilde laten gaan. Cyrus is misschien dan wel de oudste Swifty – zo noemen de fans van de zangeres zich – maar hij is helemaal niet de enige ten huize Porter. De 96-jarige man heeft in het verleden samen met zijn twintig kleinkinderen al meerdere concerten van de zangeres bijgewoond, maar zijn laatste wens was om zijn idool eens de hand te mogen schudden.

Kerstwonder

En die wens kwam uit op tweede kerstdag“Het is een kerstwonder!”, twitterde kleinzoon Robert Frye bij een selfie met Swift en zijn grootvader. “Mijn grootvader was zo blij, dank je @taylorswift13.” Taylor Swift nam uitgebreid de tijd om samen met opa Cyrus door de spullen die hij verzameld had tijdens en na de Tweede Wereldoorlog te neuzen. Daarna trakteerde de zangeres de hele familie op een privéconcert, inclusief het favoriete nummer van de 96-jarige Porter, namelijk ‘Shake It Off‘.

Lees ook: