Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Sabia Boulahrouz is 15 kilo afgevallen

Wow! Sabia Boulahrouz is 15 kilo afgevallen

Wow! Sabia Boulahrouz is 15 kilo afgevallen

Dat beweert ten minste Duitse tabloid Bild. Hoe de krant aan die specifieke kilo’s komt, is niet duidelijk, maar op de foto bij het artikel is duidelijk te zien dat de ex-voetbalvrouw heel wat kilo’s kwijt is.

“Zo slank zag je haar nog nooit!”, kopte Bild een paar dagen geleden. Onder het artikel staat een foto van Sabia – van haar eigen Instagram – waarin de ex-voetbalvrouw een zwart jurkje draagt, met een laag uitgesneden decolleté. Ze is overduidelijk vermagerd en vooral in haar gezicht is geen greintje vet meer te bespeuren. “Onherkenbaar,” volgens de tabloid.

Werk

De reacties onder de foto zijn verveeld. Sommige mensen vinden dat ze er uit ziet als “een gratenpakhuis”, anderen complimenteren haar dan weer met haar “fitte lichaam”. Zelf schrijft de 38-jarige dat ze het de afgelopen weken erg druk heeft gehad op haar werk.

Sabia deed afgelopen herfst mee aan de Duitse variant van het populaire programma Dance Dance Dance. Zij en haar danspartner Leonard Freier moesten in de derde aflevering het strijdtoneel verlaten.

Bekijk de foto van Sabia hieronder:

I was playing dress up earlier today so much work work work this past weeks finally Christmas dinner with my girls

A photo posted by Sabia Boulahrouz Official (@sabia_boulahrouz) on

 

Lees ook:

 

 

Bron: Bild, De Telegraaf