Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Ruud de Wild haalt uit naar Q-Music dj Mattie Valk

Wow: Ruud de Wild haalt uit naar Q-Music dj Mattie Valk

Wow: Ruud de Wild haalt uit naar Q-Music dj Mattie Valk

Q-Music dj Mattie Valk is de afgelopen tijd het gesprek van de dag geweest, toen bleek dat hij niet de biologische vader van zijn pasgeboren tweeling was. Er werd veel medeleven getoond, maar nu haalt Ruud de Wild naar de zender uit.

Terug op de radio
De Q-Music dj nam een tijdelijke break van zijn werk bij de radio, om de situatie te kunnen verwerken en alles op een rijtje te zetten. Gisteren keerde hij terug op de radio, en kondigde dit aan op social media. Er werd die dag veel aandacht besteed aan zijn terugkomst.

Marketingtruc
Ruud de Wild vindt dat Q-Music niet juist is omgegaan met de persoonlijke situatie van Mattie. Als het aan hem had gelegen was Mattie veel eerder teruggekeerd op de radio. “Dan voorkom je het hele circus dat je nu ziet. Nu blijft het die gozer die geen kinderen kan krijgen en werd belazerd door zijn vrouw.” De ‘strategie’ van de zender om breed aan te kondigen dat Valk terug zou keren, zou een grote marketingtruc zijn, aldus De Wild in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Persoonlijke brief
De voormalig 538-dj heeft het niet op Mattie persoonlijk gemunt, maar heeft het idee dat ook de persoonlijke brief die de dj voorlas in de uitzending niet authentiek was. Ruud denkt dat er een spindoctor achter zit. ‘Die jongen wordt gestuurd. Ik zeg dit allemaal omdat ik Mattie zo’n coole gozer vind. Ik snap dat hij vreselijk veel pijn heeft, iemand anders heeft zijn geluk aan diggelen geslagen. Ik hoop echt dat hij hier zonder kleerscheuren uitkomt,’ aldus De Wild.

Bron: Grazia, AD

Lees ook: