Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Robbie Williams poedelnaakt op Instagram!

Wow: Robbie Williams poedelnaakt op Instagram!

Wow: Robbie Williams poedelnaakt op Instagram!

Let me entertain you! Popster Robbie Williams is net als veel andere celebrities, erg actief op sociale media. Op zijn account worden meestal onschuldige foto’s geplaatst, maar nu is de zanger in bewegend beeld poedeltje naakt op het internet verschenen! 

Cake
Niet Robbie Williams zelf, maar zijn vrouw Ayda Field plaatste gisteren de pikante video online op haar Instagramaccount. In de video is Robbie dansend te zien, waarin hij met alleen een cake zijn edele delen afschermt. De Take That zanger doet net alsof hij onzichtbaar is.“Kijk, een zwevende taart”, zegt hij in de video. Maar zijn act gaat niet helemaal volgens plan, zo blijkt uit het commentaar van Ayda aan het einde van de video.

Dilemma
De aanleiding voor deze pikante video is een eerder geplaatst filmpje waarin Williams zijn vrouw voor een dilemma stelt: onzichtbaar kunnen zijn of altijd taart kunnen eten zonder aan te ­komen. Fans konden de hilarische video wel waarderen, en zijn ondertussen wel wat gewend van het koppen. Faya en Robbie plaatsen namelijk wel vaker grappige video’s en foto’s online. Afgelopen week poste Ayda nog een video van haar man, waarin hij gehuld in een tutu door de tuin huppelde.

We zijn benieuwd wat het volgende grapje van het Hollywood stel gaat zijn. Bekijk de video hieronder!

En hier bewonder je Robbie in een tutu!

Lees ook: