Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Penny uit ‘The Big Bang Theory’ openhartig over plastische chirurgie

WOW: Penny uit ‘The Big Bang Theory’ openhartig over plastische chirurgie

WOW: Penny uit ‘The Big Bang Theory’ openhartig over plastische chirurgie

In Hollywood is het nog steeds een groot taboe om te praten over plastische chirurgie, terwijl vele sterren eigenlijk stiekem al wel aan hun lichaam hebben laten sleutelen. Rimpels die verdwijnen, borsten die vergroten of een ingreep om alles ‘wat strakker te maken’ komen steeds meer voor, en toch wordt er niet graag over gepraat. ‘The Big Bang Theory’-actrice Kaley Cuoco laat het taboe nu achterwege en vertelde in een interview met Women’s Health over wat ze allemaal aan haar lichaam liet veranderen.

In ‘The Big Bang Theory’ speelt ze de knappe Penny, een serveerster die probeert om haar acteercarrière van de grond te krijgen. Ze krijgt later een relatie met Leonard, een grote nerd die eerst denkt dat hij haar nooit zal kunnen krijgen, en wordt steeds geportretteerd als ‘het mooiste meisje‘. Blijkbaar is haar knappe verschijning niet helemaal natuurlijk, want actrice Kaley Cuoco vertelt in de december-uitgave van Women’s Health Magazine dat ze in het verleden al enkele keren liet sleutelen aan haar uiterlijk.

“Jaren geleden heb ik mijn neus laten corrigeren en ook mijn borsten zijn via plastische chirurgie vergroot,” zei de actrice in het interview. “Het is het beste wat ik ooit heb gedaan. Je wilt veel van je innerlijke zelf houden, maar je wilt er ook goed uitzien. Dat moet je niet doen voor een man of voor iemand anders, maar als het je zelfvertrouwen geeft is dat geweldig.”

De actrice vertelde dat ze de ingrepen heeft laten uitvoeren om haar zelfvertrouwen een boost te geven, maar gaf ook toe dat het ouder worden haar zwaar valt. “Het punt is dat ik geen 21 meer ben en het is nu niet zo makkelijk meer als toen. Je wordt ouder en dat merk je. Recent heb ik een lelijke rimpel in mijn nek laten wegwerken met een filler. Sorry maar ik wil er ook goed uitzien”, aldus Kaley.

Ook andere sterren gaven eerder al toe hulp gezocht te hebben bij plastische chirurgie. Zangeres Iggi Azalea vertelde Vogue vorig jaar over haar borstvergroting en Kylie Jenner gaf eindelijk toe dat ze haar lippen toch heeft laten opvullen.

Lees ook: