Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW! Patricia Paay verschijnt in extra aflevering Say Yes to the Dress

WOW! Patricia Paay verschijnt in extra aflevering Say Yes to the Dress

WOW! Patricia Paay verschijnt in extra aflevering Say Yes to the Dress

Twee weken geleden stapte Patricia Paay in het huwelijksbootje met haar 35 jaar jongere vriend Robbert Hinfelaar. De 65-jarige Patricia leerde haar nieuwe man 13 jaar geleden al kennen, maar enkele maanden geleden sloeg de vonk pas over. Er verschenen nog geen foto’s van Paay in haar trouwjurk en de reden daarvoor maakte ze gisteren zelf bekend.

Patricia Paay is binnenkort namelijk te zien in een aflevering van ‘Say Yes to the Dress Benelux’. De afleveringen van het programma werden in september al opgenomen, voor de trouwplannen van Paay bekend waren. Gisteren bracht ze het goede nieuws zelf naar buiten.

“Toen ik in Amerika en Engeland woonde keek ik altijd naar Say Yes To The Dress. Ik heb ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd door het programma. Welke vrouw wil nou niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden? Ik was op zoek naar een bijzondere jurk die niet spierwit is en die heb ik gevonden. Hij is prachtig en ik kan niet wachten om deze te dragen“, aldus Patricia.

…and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me. 💍

Een foto die is geplaatst door S A D G R L 😢 (@katinkacoorie) op

De blondine heeft samen met Randy Fenoli en eigenaresse Ramona Poels haar perfecte jurk uitgezocht bij Koonings The Wedding Palace in Deurne. Ramona zei dat Paay geen moeilijke klant was, en dat het uiteindelijk de derde jurk is geworden die ze had aangetrokken. En ook Randy was onder de indruk van de 65-jarige bruid.

“Ze kwam binnen met de wens voor een simpele, ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos uiteindelijk een bruidsjurk die over-the-top is, net als haar persoonlijkheid,” onthulde Randy.

De blondine zal de trouwjurk pas dragen in 2017, wanneer er een groot feest gepland staat voor familie en vrienden. De aflevering met Patricia is dinsdag 22 november om 20:00 uur te zien bij TLC.