Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Ook Sander Lantinga gaat Gordon ‘roasten’

Wow! Ook Sander Lantinga gaat Gordon ‘roasten’

Wow! Ook Sander Lantinga gaat Gordon ‘roasten’

Gordon kan zijn borst wel nat maken, want voor het programma The Roast of Gordon van Comedy Central zal hij door niemand minder dan Sander Lantinga en cabaretier Peter Pannekoek stevig op de hak worden genomen.

In het programma wordt een bekend persoon “volledig afgebrand door vriend en vijand,” zo staat op de site van Comedy Central te lezen. Het concept bestaat al veel langer en is overgewaaid uit Amerika, waar al eerder grote namen als Justin Bieber, Snoop Dogg en zelfs Donald Trump vrijwillig op de gril werden gelegd.

justin bieber roast

copyright: giphy

Roasters

Op 20 december wordt de eerste Nederlandse editie van het format uitgezonden met Gordon als gast/slachtoffer. Naast Sander Lantinga en Peter Pannekoek doen ook Jörgen Raymann, Sophie Hilbrand en Bobbi Eden aan het programma mee als roasters.

Sander liet vandaag in De Coen en Sander Show weten naar de roast uit te kijken. De radiomaker heeft gemixte gevoelens over Gordon, enerzijds heeft hij respect voor hem anderzijds heeft hij “aan het gegeil en gebrul op social media een hekel.” Verder zei hij ook: “Gordon lijkt echt overal mee te kunnen wegkomen. Het is één grote speelplaats voor hem. Hij kan uitdelen, maar vindt het ook fijn om te ontvangen.” Gordon liet al eerder weten dat hij het een eer vindt om door vriend en vijand “geroosterd” te mogen worden.

Dat het de presentator niet aan zelfspot ontbreekt, blijkt alvast uit het promofilmpje van Comedy Centraal, waar Dries Roelvink en Koen Kardashian een rolletje in mee spelen.

Om alvast in de stemming te komen kan je hieronder het beste uit de roast van Donald Trump bekijken. Vooral de opmerkingen over zijn plannen om president te worden zijn met de kennis van nu bijzonder pijnlijk…

 

Bekijk ook:

 Bron: Comedy Central, ANP, RTL Boulevard