Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Miley Cyrus wil geen rode lopers meer betreden!

Wow: Miley Cyrus wil geen rode lopers meer betreden!

Wow: Miley Cyrus wil geen rode lopers meer betreden!

Popster Miley Cyrus is vaak het gesprek van de dag. Is het niet om haar bijzondere outfits, dan is het wel om haar aparte gezichtsuitdrukkingen tijdens optredens of haar bizarre video’s. Maar met de uitspraak die de voormalige Disneyster nú heeft gedaan, heeft ze zichzelf weer overtroffen.

Glitter en glamour
De 23-jarige zangeres vertelt in een interview aan de Amerikaanse ELLE, dat ze niet langer haar opwachting op rode lopers zal maken. De reden? Miley vindt het ongepast om op allerlei fashionable evenementen in de schijnwerpers te staan, terwijl er zoveel mensen lijden in de wereld. Ze maakt dan ook het statement dat ze zich nooit meer in deze glitter en glamourwereld wil laten zien.

‘Ik doe het nooit meer.’
De popster legt in het openhartige interview uit waarom ze deze keuze heeft gemaakt. “Ik doe het nooit meer. Waarom, als er mensen dagelijks omkomen van de honger, sta ik op een rode loper? Omdat ik belangrijk ben? Omdat ik beroemd ben? Zo ben ik niet”, vertelt Miley het tijdschrift.

Happy Hippie
De Amerikaanse zet zich in haar vrije tijd vaak in voor daklozen en LHBTI-jongeren met problemen. Ook richtte ze haar eigen stichting ‘The Happy Hippie’ op, waarmee ze dakloze jongeren wil helpen. “Ik kon niet slapen, ik voelde me schuldig. Ik probeer zoveel mogelijk te doen met Happy Hippie”, vertelt Miley daarover. We zijn heel benieuwd of Miley écht nooit meer een rode loper zal betreden. Wat denken jullie?

Bekijk hieronder de cover van de Amerikaanse ELLE, waar het interview in te lezen is.

https://www.instagram.com/p/BKQpjhRByDO/?taken-by=mileycyrus&hl=en

 

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: