Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Mariah Carey stopt met social media

WOW: Mariah Carey stopt met social media

WOW: Mariah Carey stopt met social media

Zangeres Mariah Carey deed flink wat stof opwaaien tijdens haar optreden op Times Square in New York tijdens de jaarwisseling. Als reactie op de kritiek op haar optreden, heeft de blondine een drastische maatregel genomen: ze stopt met het gebruiken van social media!

Audiofragment
Op Twitter doet Mariah uit de doeken waarom ze deze keuze heeft gemaakt. In een audiofragment wat ze op haar profiel plaatste, schrijft ze dat ze het jammer vindt dat ze overgeleverd was aan een productieteam dat met technische problemen kampte. Ook vertelt ze dat ze juist ontzettend uitkeek naar het optreden.

Sabbotage
Wederom zegt de blondine dat haar optreden in het water viel door sabbotage. “Ze hebben me gesaboteerd, waardoor de kans ontstond om mij te vernederen. Ik zal hier later verder op ingaan”.

Radiostilte
In het audiofragment bedankt Mariah al haar fans die haar wél steunden en eindigt ze het bericht met de mededeling dat ze een tijdelijke radiostilte op sociale media zal inlassen. “Dit is een belangrijke tijd voor mij om eindelijk een moment voor mezelf te hebben, bij mijn dierbaren te zijn en mij voor te bereiden op mijn tour in maart”.

Beluister het complete fragment hieronder.

Bron: Telegraaf, Twitter

Lees ook: