Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Kylie Jenner zet tattoo op een heel gewaagde plek!

Wow: Kylie Jenner zet tattoo op een heel gewaagde plek!

Wow: Kylie Jenner zet tattoo op een heel gewaagde plek!

Realityster Kylie Jenner heeft al meerdere kunstwerkjes op haar lichaam staan, maar heeft nu een tattoo laten zetten op een wel heel bijzondere plek. De jongste telg van de Kardashian family, plaatste afgelopen zaterdagavond namelijk een tat op haar bil!

Videoverslag
Op SnapChat konden al haar volgers het spektakel aanschouwen, want de 18-jarige Kylie plaatste er een uitgebreid videoverslag van op haar account. In de video is te zien dat de jonge brunette een tatoeage laat zetten op haar linkerbil. Wat het precies voor symbool geworden is, is nog niet duidelijk.

Symbolische versiering
Kylie Jenner, die bekend is van de populaire realityshow ‘Keeping up with the Kardashians’, heeft al meerdere tatoeages op haar lichaam laten zetten. Want in februari liet ze de naam van haar oma in het handschrift van haar opa op haar linker bovenarm tatoeëren. Ook heeft ze een oog op haar rechterwijsvinger en een tattoo in de vorm van een hartje op haar rechter bovenarm.

Op Instagram is er een geheel account gewijd aan alle SnapChat verhalen van Kylie. Het account is opgericht door een fan, en heeft momenteel al ruim 500.000 volgers. Bekijk de video hieronder!

https://www.instagram.com/p/BIOxPBcgDXr/?taken-by=kylizzlesnapchats

Bron: Telegraaf

Lees ook: