Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Kylie Jenner verhuurt huis aan broer Rob en Blac Chyna

WOW: Kylie Jenner verhuurt huis aan broer Rob en Blac Chyna

WOW: Kylie Jenner verhuurt huis aan broer Rob en Blac Chyna

The Kardashians… Je bent fervent kijker van de realityshow of niet, maar een ding is zeker: je hebt vást wel eens over de rijke familie gehoord. Miljoenen fans scharen zich achter de hele Kardashian clan. Kylie Jenner (19) heeft haar financiën zelfs zó goed op orde, dat ze nu de huurbaas van haar oudere broer Rob is geworden. Als dat maar goed gaat…

Gezin
Rob Kardashian werd onlangs vader van een meisje, met de naam Dream. Hij kreeg het kindje samen met zijn verloofde Blac Chyna, met wij hij ook een eigen realityserie op Amerikaanse televisie heeft. De jonge ouders zijn druk op zoek naar een nieuw onderkomen, aangezien de geplande verhuizing naar het appartement van Chyna wegens onbekende reden niet door kan gaan. Maar gelukkig is daar sis Kylie om het stel uit de brand te helpen.

Vijf miljoen
Kylie, die miljoenen binnen harkt met haar felbegeerde Lip Kits en andere beauty producten, besloot haar halfbroer een handje te helpen.Dit meldt TMZ. Rob mag de villa, die de tiener onlangs kocht in Beverly Hills, tijdelijk van haar huren. De woning zou Kylie eigenlijk in de verkoop zetten, maar dit heeft ze voor haar broer uitgesteld. Het prijskaartje van de mansion? 5 miljoen dollar. Wowza.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

 

I love this man @robkardashian

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: