Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Kim Kardashian wil stoppen met realityshow!

Wow: Kim Kardashian wil stoppen met realityshow!

Wow: Kim Kardashian wil stoppen met realityshow!

De Kardashians – you hate ‘em or you love ‘em – maar een ding is zeker: je hebt ze ongetwijfeld weleens voorbij zien komen op televisie. De Kardashian familie werd wereldberoemd en steenrijk met hun realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’, maar nu zou Kim Kardashian ermee willen stoppen!

Gedaalde kijkcijfers
Bronnen rondom Kim laten aan Radar weten dat de wereldberoemde realityster liever vandaag dan morgen zou willen stoppen met de opnames van de show. Ook haar man Kanye West zou haar graag zien stoppen, aangezien de kijkcijfers gekelderd zijn de afgelopen tijd. Volgens hubby Kanye is het beter voor Kim’s imago als ze nu stopt.

90 miljoen
Naar verluid zou Kim Kardashian zich liever willen storten op allerlei andere projecten. Ook zou de ster meer willen gaan samenwerken met Kanye West. Haar contract laat dit alleen niet toe, want met een geschatte vergoeding van 90 miljoen euro voor Kim, kan ze het niet voor 2019 verbreken. “Kim weet dat zij de show draagt en dat bezorgt haar veel stress. Op dit moment denkt ze maar aan één ding: stoppen met het programma”, vertelt de bron aan Radar.

Langstlopende serie
Het programma ‘Keeping Up With The Kardashians’ begon op 14 oktober 2007 als een serie rondom de rijke familie Kardashian. Sindsdien is het de langstlopende realityserie ooit geworden, want momenteel is de familie te volgen in seizoen 12 van hun show. Alle kinderen – Kim, Khloe, Kourtney, Rob, Kendall en Kylie zijn wereldberoemd geworden door de show, eveneens als hun moeder en manager Kris.

Bron: RTL, Instagram