Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Khloé Kardashian wil alleen maar daten met celebs!

Wow: Khloé Kardashian wil alleen maar daten met celebs!

Wow: Khloé Kardashian wil alleen maar daten met celebs!

Realityster Khloé Kardashian is al langere tijd niet meer samen met haar ex Lamar Odom, en staat open voor een nieuwe relatie. Maar de blondine gaat niet zomaar met iedereen op date en vertelt in een groot interview waarom.

Veilig
De 31-jarige Khloé onthult in een interview in de Amerikaanse Harpers Bazaar dat ze alleen een afspraakje wil met mensen die net als zij beroemd zijn. Dit niet om de roem, maar omdat ze zich veiliger voelt bij mensen uit de showbizz.

Begrip
‘Ik vond het altijd raar dat sterren alleen met andere sterren daten, maar nu begrijp ik dat,’ vertelt Khloé aan de Amerikaanse Harper’s Bazaar. ‘Als je beroemd bent en je wordt met iemand gespot, is het verhaal gelijk dat je gaat trouwen. Als je allebei bekend bent, dan kun je het geheim houden en eerst eens kijken of je elkaar echt leuk vindt.’

Grote druk
Haar publieke leven legt weleens druk op nieuwe ontmoetingen, aldus de jongste Kardashian-dochter. ‘Het is altijd bizar om te zien dat mensen al een beeld van je hebben. Het is makkelijk om mensen te ontmoeten, maar je weet nooit of dat om de juiste redenen gebeurt. Het is moeilijk te bepalen wie je kunt vertrouwen.’

Scheiding
Khloé Kardashian is op papier nog getrouwd met basketballer Lamar Odom, maar in de praktijk al langere tijd niet meer met hem samen. In december 2014 zou de scheiding worden afgerond, maar doordat Lamar in 2015 in een levensbedreigend coma terechtkwam, is de scheiding destijds uitgesteld. Dit zodat Khloé de belangrijke medische beslissingen voor haar ex-man kon nemen. Nu Lamar min of meer hersteld is, zal de scheiding binnenkort dan toch officieel worden gemaakt.